Benvinguts
Articles
Contacta
 


info@confeccionsisabel.com


Li agraïm la seva visita a la nostra pàgina web. Volem posar a la seva disposció tota la informació relativa als nostres productes perquè així ens pugui conèixer millor.

Si ha trobat la nostra empresa per internet i encara no conèixes els nostres articles, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per expresar-nos tots els seus dubtes i preguntes. Estem a la seva disposició per assesorar-lo.

Podeu contactar amb nosaltres per telèfon al 93 2186267 ó per fax al 93 4152421. També estarem encantats de rebre un correu electrònic a info@confeccionsisabel.com.

Le agadecemos la visita a nuestra pàgina web. Queremos poner a su disposición toda la información relativa a nuestros productos para que los pueda conocer mejor.

Si, a pesar de haber encontrado nuestra empresa por internet todavía no conoce nuestros productos, no dude en ponerse en contacto con nosotros para expresarnos sus deseos y preguntas. Estamos a su entera disposición para asesorarle.

Podéis tomar contacto con nosotros por teléfono al 93 2186267 ó por fax al 93 4152421. También estaremos encantados de recibir un correo suyo a info@confeccionsisabel.com.